čtvrtek 4. července 2024

Disney Junior Ariel Royal Family Figure Set 2024

Popis produktu:

Ponořte se do rodinné zábavy se sadou figurek Disney Junior Ariel Royal Family. Tato sada, inspirovaná Disney Junior populárním televizním seriálem, Ariel, obsahuje pět figurek: Ariel, král Triton s trojzubcem, Uršula, Ayanna a Alanna. Sledujte, jak ocasy mořských panen mění barvu, když je ponoříte do ledově studené vody, a zažijte kouzelný herní zážitek!

11cm figurky mají kloubové paže a ocasní ploutve pro různé pozice a dynamické herní možnosti! Speciálně navržené ploutve umožňují postavám stát samostatně. Přehrajte si své oblíbené scény ze seriálu nebo se vydejte na vlastní kreativní dobrodružství!

Descendants: The Rise of Red | Kylie Cantrall Performs "Red" at VidCon

Kylie Cantrall poprvé naživo na VidCon 2024 zazpívala píseň "Red" z filmu Descendants: The Rise of Red.

Kylie ve filmu Descendants: The Rise of Red hraje postavu Red - dceru Srdcové královny.

Disney Descendants: The Rise of Red Wall Calendar 2025

Detaily produktu:

Vydavatel: Trends International
Jazyk: Angličtina
Kalendář: 28 stran
ISBN-13: 979-8888282731
Rozměry: 12 x 0,14 x 12 palců

Popis produktu:

Vydejte se na zlotřilé dobrodružství s tímto 2025 Disney Descendants: The Rise of Red kalendářem, který předvádí podmanivě strhující cestu příští generace Disney padouchů. Prozkoumejte pokroucené příběhy a mocná dědictví Mal, Evie a jejich vrstevníků, díky čemuž tento kalendář musí mít fanoušci, kteří očekávají pokračování ságy Descendants. Nástěnné kalendáře DateWorks obsahují stránku kalendáře pro každý měsíc roku 2025, stejně jako poslední čtyři měsíce roku 2024. Každá rozloha měsíčního kalendáře nabízí dostatek místa pro označení důležitých dat nebo zapsání poznámek pro připomenutí – díky tomu jsou ideální pro udržení organizace a produktivity po celý rok. Tyto kalendáře 2024-2025 jsou skvělým dárkem pro každého!

Disguise Girls Descendants The Rise of Red Costumes 2024

Descendants The Rise of Red kostýmy pro dívky od výrobce Disquise.

Vyrobené jsou ze 100% polyesteru.

Disguise Girls Descendants The Rise of Red Costume - Red


Disguise Girls Descendants The Rise of Red Costume - Uliana


Velikostní tabulka

středa 3. července 2024

Disney Junior Splash 'N' Glow Ariel panenka

Disney Junior Splash 'N' Glow Ariel panenka se ponoří s velkou zábavou pro nejmenší. Nádherná hudba mořské panny a svítící hračka nabízí mnoho způsobů, jak hrát. Zatlačte na náhrdelník z mušlí a uslyšíte ústřední melodii z úspěšné show Disney Junior, Ariel. Ve vaně nebo u bazénu ponořte Arielův ocas do vody a stiskněte skořápkový náhrdelník.

Duhová světla uvnitř 29 cm vysokého těla Ariel září řadou barev, zatímco voda vytváří nádhernou hranolovou sukni podobnou fontáně, která se leskne, jak se světla mění. Děti mohou upravovat Arielovy úžasné vlasy pomocí 3 vlasových korálků a diadému. Kloubové paže a krk umožňují spoustu skvělých póz pod mořem. Chcete-li probublávat další zábavou Atlantica, sbírejte další hračky, panenky a doplňky pro mořské panny inspirované Disney Juniors Ariel (každá se prodává samostatně).

Disney Junior Pop Tails Ariel

Oblékněte se do podmořské zábavy s panenkou Disney Junior Pop Tails Ariel, jak je vidět v oblíbeném televizním seriálu Disney Junior. Tato sada 19 cm panenky mořské panny obsahuje 2 smíšené ocasy, 3 oboustranné ploutve, peplum top a diadém.

Měkce tvarované oblečky se snadno převlékají i pro malé ručičky, s více než 15 stylingovými možnostmi, které lze kombinovat! Lisované vlasy Ariels mají ikonické vlasové korálky pro extra jiskru a její ocasní ploutev jí umožňuje stát sama. Zabalte veškeré příslušenství do přiloženého pouzdra pro zábavu na cestách!